Purple Rain Preset

50% off

•Tartalmaz egy egyedi előre beállított presetet a mobil és az asztali gépekhez

• Az Adobe Lightroom CC mobilalkalmazáshoz és asztali változathoz készült

• Minimális szerkesztési ismeretek szükségesek!

• A telepítési útmutató mellékelve

• A fotószerkesztés egyszerű!

Termékleírás

A Purple Rain preset extrém lila-zöld hatásával az egyik kedvenc színkombinációm, mert gyönyörű és egyedi színárnyalatot eredményez. Ezt az előre beállított filtert egy nagyon tehetséges énekesnő ihlette. Ha hűvös színekkel szeretnéd javítani a képeid, ez a filter számodra készült! Egyedi, extrém, élénk, mint te! Kiválóan alkalmas városi felvételekhez és kalandokhoz, mivel festett égboltot hoz létre, rendkívül élénk színekkel és kiemeli a részleteket.

Ezek az előre beállított értékek xmp. formátumban vannak, amely elsősorban az RAW és JPEG képekkel kompatibilis az Adobe Lightroom mobil és asztali verziója számára, de az Adobe Photoshopban is használható.

Az előre beállított preset importálás útmutatójában elolvashatod az Adobe Lightroom mobil és asztali verziójának használatát.

TIPP: Mivel minden kép különböző, próbálj ki több előre beállított presetet, és játssz a beállításokkal, hogy azok sajátjaid legyenek!

FONTOS: Mivel lehetetlen visszaadni az előre beállított presetet, sajnos nem tudjuk az árát visszatéríteni, miután az előre beállított értékeket elküldtük.

Remélem élvezni fogod!


15,00 € 29,00 €
Please select variants first