Summer Vibes Preset Pack

50% off

•3 előre beállított presetet tartalmaz mobilkészülékhez és asztali készüléhez (Summer vibes durva, élénk, újrakészített)

• Az Adobe Lightroom CC mobilalkalmazáshoz és asztali változathoz készült

• Minimális szerkesztési ismeretek szükségesek!

• A telepítési útmutató mellékelve

• A fotószerkesztés egyszerű!

Termékleírás

A Summer vibes preseteknek rózsaszín-kék-zöld hatása van, amely az egyik kedvenc színkombinációm, mert gyönyörű és egyedi színárnyalatot eredményez. Ideálisak napos felvételekhez, tengerparti napokhoz, florallife és víz alatti kalandokhoz, mivel élénk színű strandokat, meleg bőrszíneket, popszíneket teremtenek, és a témát a figyelem középpontjába helyezik.

Ez az előre beállított csomag három különböző színfokozat-kombinációt tartalmaz, és xmp. formátumban van, amely elsősorban az RAW és JPEG képekkel kompatibilis az Adobe Lightroom mobil és asztali verziója számára, de az Adobe Photoshopban is használható.

Az előre beállított importálás útmutatójában elolvashatod az Adobe Lightroom mobil és asztali verziójának használatát.

TIPP: Mivel a képek különböznek, próbálj ki több előre beállított presetet, és játssz a beállításokkal, hogy azok sajátjaid legyenek!

FONTOS: Mivel lehetetlen visszaadni az előre beállított presetet, sajnos nem tudjuk az árát visszatéríteni, miután az előre beállított értékeket elküldtük.

Remélem élvezni fogod!

19,00 € 39,00 €
Please select variants first